Menu

Rvs interieur

Hier vindt u onze rvs interieur toepassingen. In ons assortiment op dit moment de rvs kubus, rvs kubus kunststofblad, rvs bijzettafel, kubus steigerhout en het rvs wijnrek . Niet wat u zoekt? Wij hebben ook fraaie toepassingen met rvs voor de tuin Ook kunt u bij ons terecht voor al uw vragen voor rvs op maat.

Wijnrek 9 flessen

Wijnrek 9 flessen  Een fraai wijnrek 9 flessen Wijnrek 9 flessen van Villarosa voor al uw wijnflessen. Een stijlvolle ordening van uw wijnen. Door zijn opvallend ontwerp is het een eyecatcher in het interieur.

terrastafel

Terrastafel met haard

Terrastafel met haard. Terrastafel met haard is een erg mooi product voor op uw terras. De terrastafel met haard heeft een hittebestendige glasplaat.

slagersblok

Slagersblok

 Slagersblok. Een prachtig slagersblok uit Italië. Een geweldig slagersblok, een product van Villarosa Design , zij heeft het dealerschap van een echt origineel slagersblok. Het slagersblok van de firma Mej Fruttero wordt in Italië gemaakt.

Wastafels badkamer

Wastafels badkamer

Wastafels badkamer  Wastafels badkamer Nieuw: Wastafels badkamer, unieke modellen , wat je nergens tegenkomt. Zeker niet voor onze verrassende prijzen.  Deze design rvs wastafels zijn geheel vervaardigd van roestvrijstaal 304.

wandklok rvs

wandklok rvs

Deze wandklok rvs zal in uw interieur door een ieder worden opgemerkt. De wandklok rvs is licht gebogen en hebben zilverkleurige wijzers. Onze wandklok design is leverbaar met verschillende kleuren wijzerplaat.

bijzettafels design

bijzettafels design

bijzettafels design Bijzettafels design welke geheel zijn vervaardigd van roestvrijstaal. De bijzettafels design kunnen op zichzelf staan maar zijn ook te combineren. De rvs bijzettafels kunnen worden geleverd als een set van 2 stuks.

design wijnrekken

Design wijnrekken

Design wijnrekken, mooi om te zien. Design wijnrekken, zijn stijlvol en bieden een fraaie manier van opbergen van uw wijnflessen. Door de slimme vormgeving van deze design wijnrekken past ieder formaat wijnfles prima in deze wijnrekken.

rvs kubus

rvs kubus

rvs kubus, design en overal toepasbaar. De rvs kubus kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Je kunt de rvs kubus toepassen als bijzettafel. Maar ook als salontafel of gewoon als een opvallend item in uw interieur.