Roestvrijstaal is tijdloos, oogt proffesioneel, is zeer hygiënisch en is vrijwel onverwoestbaar. Maar roestvrijstaal is en blijft ook krasgevoelig, maar dit geeft juist charme aan het product. Hieronder geven wij een aantal korte tips voor rvs onderhoud.

Dagelijks rvs onderhoud

Voor het dagelijkse rvs onderhoud adviseren wij vochtige doekjes te gebruiken die al voorzien zijn van een zeepmiddel. U kunt het rvs ook regelmatig behandelen met een droge doek en babyolie. Bij gebruik van babyolie krijgt u wel even een vettig oppervlak.

Gebruik het rvs werkblad gewoon en let niet op de krassen. Onze mening is gewoon gebruiken en laat het oppervlak maar krassen.

Hardnekkige vlekken

Spoel altijd rode wijnvlekken met water weg evenals agressieve stoffen als chloor en zuren.

Voor hardnekkige vlekken kunnen wij een professioneel onderhoudsmiddel leveren.
De prijs voor 200 ml inhoud bedraagt  € 17,50 per bus exclusief verzendkosten.

Verder moet u niet teveel doen aan het rvs product. gebruik het gewoon en door de jaren heen wordt het alleen maar mooier. Voor degene die dit toch nog vervelend vindt, maar wel graag roestvrijstaal wil hebben wij alternatieven.

Zo hebben wij diverse oppervlakte bewerkingen waarbij het rvs al voorbewerkt is met krassen. Zo is er de mogelijkheid voor een 3 D finish ( cirkelvormige krassen ) en een wild geborstelde uitvoering ( krassen in alle richtingen ). Maar een ledermotief, of wafelstructuur kan ook.

Roestvrijstaal vindt overal een toepassing, vooral daar waar hygiene belangrijk is en design gewenst is. Ook de consument kiest vaker voor roestvrijstaal, omdat het mooi is, in elk interieur past, weinig onderhoud nodig heeft en mooi past bij rvs apparatuur.

Voor het interieur vervaardigen en leveren wij rvs wandklokken, rvs salontafels, rvs fruitschalen en rvs wastafels.

Heeft u vragen over het onderhoud van uw rvs meubelen of wilt u het onderhoudsmiddel bestellen neem gerust contact met ons op.