Rvs woonaccessoires kan een mooie aanvulling zijn in uw interieur. Zo heeft Villarosa Design BV al een aantal fraaie producten in haar assortiment zoals:

Rvs vazen in diverse modellen en uitvoeringen, rvs fruitschalen, rvs wandklokken, verchroomde kapstokken, verchroomde waxine houders, theelichten, en een fraai peper & zoutstel. Maar er komen binnenkort meer bijzondere producten bij. En dat is de kracht van Villarosa Design BV die steeds weer iets nieuws te bieden heeft en producten in haar assortiment heeft die bijzonder zijn.

Rvs woonaccessoires vervaardigd van het beste roestvrijstaal in een matte of glanzende finish. Nieuw is bijvoorbeeld het complete assortiment aan verlichting van Freelight. Zo heeft u bij Villarosa Design BV een ruime keuze aan staande lampen, wandlampen of plafondverlichting, met diverse lampenkappen in kleur en design verlichting. Als u de site van Freelight bezoekt, en u vind wat u zoekt dan kunt u het bij ons bestellen.

Bent u op zoek naar rvs tafelpoten, dan zit u bij Villarosa Design aan het goede adres. Zoekt u een rvs product wat een toelichting nodig heeft, dan kunt u op afspraak in onze showroom terecht, wij staan u graag te woord.

Blijf ons volgen, er komen met regelmaat nieuwe producten op onze site.

Nieuw zijn de rvs spoelbakken met een afzetdeel van glas, leverbaar in de kleur zwart en wit.