De rvs frames van Villarosa Design BV worden geheel naar wens en op maat vervaardigd in eigen fabriek. Zo zijn er veel opties en modellen leverbaar voor zowel eettafels als ook voor salontafels. Diverse roestvrijstalen kokerprofielen zijn toepasbaar. Voor de poten bijvoorbeeld rvs koker 60 x 60 mm, of 80 x 80 mm, of 100 x 100 mm. Afhankelijk van de afmeting van de rvs frames worden de horizontale liggers in rvs koker 50 x 30 of 60 x 30 mm uitgevoerd. Ook kunt u kiezen voor een demontabel frame of een frame in elkaar gelast of met in verstek gelaste en geslepen hoeken.

Onder de tafelpoten kunnen  wielen worden gemonteerd of voorzien worden van stelvoeten. Maar de meeste tafelframes worden geleverd met een zwarte inslagdop.

Roestvrijstaal heeft heel weinig onderhoud nodig. Om het roestvrijstaal glanzend en op kleur te houden kunnen wij een onderhoudsmiddel in de vorm van een spuitbus leveren.

Een tafelframe van roestvrijstaal is tijdloos en past in vrijwel elk interieur. Naast rvs frames levert Villarosa Design BV ook werkbladen, zoals werkbladen met HPL toplaag of een steigerhouten blad en ook werkbladen van roestvrijstaal. Bij de wandtafels en sommige salontafels werken wij ook met gehard glas.