Rvs keuken

rvs keukenbladen passen in bijna elk interieur. Zo zijn er bij Villarosa Design vele mogelijkheden, niet alleen tafels, onderstellen en wandmeubels, maar ook op het gebied van woonaccessoires heeft Villarosa Design veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan de bijzondere wandklokken, fruitschalen en de bijzonder fraai vormgegeven bloemenvazen.

Er zijn bij rvs keuken legio mogelijkheden om roestvrijstaal in uw interieur toe te passen, denk aan een fraai roestvrijstalen werkblad voorzien van een luxe spoelbak, of een rvs wandpaneel voor onder uw afzuigkap, rvs deur – en lade fronten of rvs plinten voor onder uw keukenkasten. Wij maken de meeste producten in eigen fabriek op maat en wens van de klant.

Roestvrijstaal is modern en tijdloos. Zo kan rvs keuken het roestvrijstaal in diverse designs leveren, namelijk in een finish mat geborsteld ( dit is glad met een heel fijn streepjes effect in dezelfde richting ) of een 3 – D finish ( hierbij wordt een cirkelvormig kraspatroon aangebracht ) of een Alu Look ( lijkt op gepareld rvs, heeft een donker grijze matte structuur ) en wild geborsteld ( een kraspatroon in alle richtingen ) Daarnaast is er nog ledermotief en wafelstructuur.

Onze roestvrijstalen producten worden vervaardigd van de beste kwaliteit rvs, is gemakkelijk in onderhoud, en eenvoudig schoon te houden.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte, vraag het aan via ons contactformulier.