Rvs maatwerk, een prachtig product wat legio mogelijkheden biedt. Misschien heeft u wensen voor rvs maatwerk welke u graag uitgevoerd zou willen zien. Wij staan open voor al uw rvs maatwerk vragen.
We zullen dan samen met u kijken of wij uw aanvraag kunnen verwerken. Wij adviseren daarbij en geven aan wat technisch mogelijk is. Uiteraard kunt u van ons een scherpe offerte verwachten.

Produceren van rvs maatwerk

Aangezien wij op maat produceren wordt uw bestelling na vooruitbetaling in productie genomen.
Al onze producten worden goed verpakt bezorgd op een datum in overleg.
Indien u vragen heeft over mogelijkheden van rvs op maat of een prijsopgave wilt van een product wat u zoekt dan kunt u dit doen via het contactformulier.

Vraag en antwoord

”Wat zijn de kosten van op maat laten maken?
Wij maken alle producten op maat, u kunt uw wensen bij ons aanvragen en wij zorgen voor een volledige offerte

”Wat is de levertijd van de producten?”
Wij hanteren een levertijd van 2 tot 3 weken na ontvangst betaling

”Ik zie wat ik zoek niet op de website staan kunnen jullie het dan wel maken?”
Op de website proberen we een beeld van de mogelijkheden te geven en uiteraard zijn die legio. Wij zullen bij uw aanvraag altijd aangeven wat wel en niet mogelijk is.

Worden de producten afgeleverd?”
Onze producten worden door onze vaste transporteur in overleg geleverd. Hier rekenen we een beetje transportkosten voor. Desgewenst kunnen producten ook worden opgehaald.

rvs maatwerk

Dit kunnen werkbladen zijn, of panelen, of producten voor de badkamer, op maat gemaakte spoelbakken, wandmeubels, keuken trolleys, en nog veel meer mooie design producten voor in uw interieur. Hierbij kunt u denken aan rvs wandklokken en rvs fruitschalen, maar ook rvs kubussen.

Ook het roestvrijstaal is voor veel producten in diverse finish en design structuren leverbaar. Vraag geheel vrijblijvend monsters aan, als u iets wenst te bestellen.