Rvs meubels worden door Villarosa Design BV op elke gewenste maat en in elke uitvoering vervaardigd volledig op maat en naar wens van de klant. Alle rvs meubels worden in eigen fabriek geproduceerd volgens een tekening welke aan de klant is voorgelegd en voor akkoord is bevonden.

Bij rvs meubels kunt u denken aan een buitenkeuken, een rvs frame met werkblad, een onderstel met een werkblad voorzien van een spoelbak. Meubels uitgevoerd met werkbladen, legschappen, laden, en eventueel verrijdbaar door middel van wielen, of waarbij het werkblad is voorzien van een Tappan Yaki van Smeg.

Maar bij rvs meubels kunt u ook denken aan wandtafels, side tables en eettafels, salontafels en bijzettafels. Al dan niet gecombineerd met gehard glas, werkbladen met HPL toplaag in diverse houtstructuren en kleuren of voorzien van een toevoeging met roestvrijstaal.

Roestvrijstaal is een bijzonder fraai product wat in diverse dessins te leveren is, en in vrijwel elk interieur toepasbaar is. Het is gemakkelijk te reinigen en eenvoudig in onderhoud. Het gaat een leven lang mee, is tijdloos en heeft uitstraling. Roestvrijstaal wordt steeds meer in interieurs toegepast, denk bijvoorbeeld maar aan alle apparatuur in een keuken.

Heeft u zelf een vraag of een wens als het om roestvrijstaal gaat, laat het ons dan even weten, wellicht dat wij u een passend voorstel kunnen doen.