rvs tafelonderstellen2019-02-16T07:45:09+00:00
  • tafel frame salontafel

De rvs tafelonderstellen

De rvs tafelonderstellen worden bij Villarosa Design BV in eigen fabriek vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit roestvrijstaal. Bijna elke afmeting is mogelijk, waarbij de uitvoering afhangt van het werkblad wat erop komt en het gewicht van het betreffende blad. Het is een voorwaarde dat het onderstel stabiel en stevig is. Daarom worden bij zware bladen zoals hardsteen en grotere afmetingen van tafelonderstellen in de hoeken schetsplaten gemonteerd of het tafelframe voorzien van een kruisschoor aan de bovenzijde van het frame.

Onze tafelonderstellen worden vervaardigd van diverse kokerafmetingen. Zo kunnen de poten worden uitgevoerd in rvs koker 60 x 60 mm, 80 x 80 mm of 100 x 100 mm. al dan niet voorzien van een zwarte insteekdop, een stelvoet of wielen. Andere afmetingen zijn uiteraard ook een optie. Het meest geleverde zijn de tafelframes welke demontabel uitgevoerd worden en daardoor gemakkelijk te vervoeren zijn en heel eenvoudig met het aandraaien van een moertje op een boutje in elkaar gezet wordt.

Van onze eettafels en salontafels kunnen wij ook losse rvs tafelonderstellen leveren. Wellicht heeft u zelf al een blad en bent u op zoek naar alleen een onderstel. Wij leveren onze tafelonderstellen in verschillende afmetingen naar wens. Niet wat u zoekt? Wij kunnen ook verschillende maatwerk oplossingen bieden.

Er zijn  diverse mogelijkheden, zo kunnen wij rvs onderstellen leveren die vrijstaand zijn, maar ook die aan 1 x een zijde aan de wand of een kast worden gemonteerd. Dan zijn er nog de losse tafelsteunen die op de uiteinde van het werkblad geplaatst worden, en natuurlijk de losse rvs tafelpoten in elke gewenste lengte.

De meeste rvs tafelonderstellen worden in een demontabele uitvoering geleverd, en zijn door een ieder heel eenvoudig in elkaar te zetten. Maar wij leveren ook volledig in elkaar gelaste frames waarbij de lassen haaks of in verstek geslepen en geborsteld zijn.

 buy custom essaytop essay writing service

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren Accepteer