De rvs tafels van Villarosa Design zijn vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit roestvrijstaal, en in verschillende oppervlakte structuren leverbaar. De rvs tafels worden samengesteld uit vierkante rvs poten van kokerprofiel 60 x 60, 80 x 80 of 100 x 100 mm, en verbonden met een rvs werkblad, gelast en geslepen / geborsteld, zodat er een geheel naadloos product ontstaat.

Uiteraard is het ook mogelijk om een los rvs tafelframe met daarop gemonteerd een rvs werkblad te leveren. Zo levert Villarosa Design BV losse tafel onderstellen voor zowel eettafels als ook voor salontafels, bijzettafels en wandmeubels. Maar wij hebben ook een assortiment werkbladen voorzien van een HPL toplaag leverbaar in diverse houtstructuren en kleuren. Een steigerhouten werkblad kan ook zelfs in combinatie met een rvs deel.

Naast de rvs tafels leveren wij ook losse rvs tafelpoten, rvs legschappen, rvs legroosters, konsoles en losse rvs spoelbakken. De meeste producten komen uit eigen fabriek en worden op elke gewenste afmeting geheel naar uw wens vervaardigd. Wellicht heeft u zelf een mooi werkblad en wilt u dit verfraaien door er een mooi roestvrijstalen onderstel onder te plaatsen, laat het ons even weten en wij maken voor u een passende offerte.

Met enige regelmaat worden er nieuwe producten aan Villarosa Design BV toegevoegd. Blijf ons dus volgen.